Wanneer?

Zondag 29 september 2024.

Waar?

Start en finish is op de Burcht in hartje centrum. Adres: Grandcafé De Burcht, Burgsteeg 14, 2312 JS Leiden.

Het is handig om op de fiets te komen. Je kunt de fiets op verschillende plaatsen in het centrum parkeren. Kijk hier voor de meest geschikte plek: https://gemeente.leiden.nl/inwoners-en-ondernemers/werkzaamheden-in-leiden/mobiliteit-in-leiden/fietsparkeren/. Kom je met de auto parkeer dan op de Haagweg. Daar vandaan kun je een shuttle nemen naar de stad. Of zoek op deze website naar een geschikte plaats https://www.p1.nl/parkeren/leiden


Afstand?

De loop is ca. 6,4 km lang.

Kosten

Deelname kost € 9,35 per persoon, dit is inclusief één consumptie.

Programma

De starttijd is voor wandelaars om 11:00 uur en voor hardlopers om 11:15 uur op de Burcht.

De Glibbertreel is een ‘fun run’, geen wedstrijd. Je bent dus een verkeersdeelnemer. Bij het oversteken van straten staan er verkeersregelaars, maar niet alle wegen zijn afgezet. Blijf dus ook zelf alert. Deelnemers dienen de aangegeven looproute te volgen en de instructies van de politie en de organisatie direct en stipt op te volgen.


Startnummers

Startnummers kunnen op zondag 29 september vanaf 9:45 uur opgehaald worden in Grand Café de Burcht. Deelnemers zijn verplicht het startnummer goed zichtbaar op de borst te dragen. Het is verboden om zonder startnummer mee te lopen.

 

Kleedruimte en garderobe

Kom in je hardloopkleding naar de Glibbertreel want de kleedruimte is beperkt en er zijn geen douches. Wel kun je je spullen bij de garderobe afgeven.

Overig

Deelname kan vanaf 16 jaar en geschiedt geheel op eigen risico. De organisatie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het zoek raken of beschadiging van persoonlijke eigendommen, noch voor enig opgelopen persoonlijk letsel, behoudens opzet of grove schuld van de organisatie.

Het is deelnemers verboden schade toe te brengen aan de publieke ruimte. Zij respecteren andermans eigendommen en laten geen afval achter.